Wednesday, July 20, 2011

Boboiboy!

Hari ini saya rasa gembira sangat......dan comel sangat. Haha. Ok. Hari ini saya akan buat kamu semua rasa gembira juga. Kalau korang tak gembira jugak.....korang akan senyum......kalau tak senyum jugak.....korang akan.....cukup Alisya! Ok. Hari ini Alisya pergi record suara. Bukan tapi dah 6 kali tak bawa camera . Korang rasa senang nak buat suara......tapi agak mencabar.




Dengan muka baru bangun tidur Alisya pun.....


pergi record suara BoBoiBoy....





Sambil meletakkan Camera




di dalam beg tangan yang diberikan oleh




Kakak yang tersayang Liana Ezzana (Kekna).






Jakun.




Setelah selesai record suara.....kitorang....pergi....Makan Teppanyaki!!!! First time weh.Ingat tak sedap tapi.....oklah. Nak tengok gambar....????!!!! Jap. Next post boleh?




Saturday, July 9, 2011

Nak!

Hello! Harini Alisya nak cakap pasal rabbit! Rabbit comel, gebu, makan rumput je, dan suka melompat-lompat kat garden. And sebab tu lah Alisya suka sangat rabbit. Dan nak tau nape Alisya tetibe cakap pasal rabbit, sebab haritu ada rabbit tersesat kat rumah kitorang...COMEL GILER! Kitorang tahu tu sapa punya tapi saja jer biar dia balik sendiri sebab kitorang sayang dia. (Ceh, baru datang dah sayang) So, the point is Alisya nak sangat bela rabbit nih....Kalau boleh nak guna duit Boboiboy. Tapi kot2 korang ada rabbit yang dah taknak bela...boleh bagi Alisya! Just call 0123959779 Kayyy?


p/s: Kalau boleh rabbit tu masa kecil tau, tapi kalau takde yang kecil boleh je bagi yang besar.


PLEASE!

Thursday, July 7, 2011

Benda yang kita benci.....


Seperti biasa ada banyak benda yang kita benci. Tapi ini adalah antaranya.....




1. Baru bukak modem/broadband yang dah lama tutup.....pastu jadi camni....









Rasa macam nak tumbuk modem/broadband siot. HIIYYYAAARRRGGGHHH!





2. Facebook jadi bo**h tiba-tiba masa nak chat.








Tengok nama Norzaila tu..ONline..bila nak chat OFFline......APA FACEBOOK NIH?!


3. Pastu bila ada kawan yang tak tahu nak komen. (Sorry tau Amrie)


K, bye semua..Moga benda-benda ni takkan terjadi lagi!