Saturday, March 26, 2011

Indecisive.

Hari ni rasa macam nak jadi gila sekejap. Eh, lama. Boleh dikatakan jugak harini harini yang paling best dalam hidup Hafiiz setakat ni. Heheh :B


Bangun tidur, mama bagi Hafiiz surat tawaran masuk SMK V.I. .


Mama: Hafiiz, gagal :(

Alisya: Anda GAGAL! :p

Hafiiz: Huh? *tengok surat* Eh, kenapa gagal? (tapi surat ni cakap dapat?)

Mama: Ye lah mama gurau je

Hafiiz: Mama macam serious je tadi. YAYYYY! (lol baru nak happy)


Lompat-lompat sampai lupa nak bagitahu Baim. Dah petang baru teringat. Ishh ishh ishh. Then Facebook kejap, heboh-hebohkan kat kawan. Kecoh betul lah d: Mama suruh buat kerja kat dapur. Tapi harini awesome sangat sebab mama bagi tasks yang senang-senang je instead of basuh pinggan, kemas dapur, mop lantai (pernah ke?) .


Malam ni, ada earth hour, so wajib pasang lilin, main dengan Alisya. Tapi kali ni rasa macam taknak. Oh, terpaksa sebab Alisya tengah marah sebab dah 8:30 tak tutup laptop. Perlu ke? Baiklah, jumpa lagi selepas Earth Hour habis.

*******************

Haaa. Haha Hi. Belum habis Earth Hour dah bukak laptop. Apa yang jadi masa Earth Hour tadi? Ok. First, macam biasa excited pasang lilin, letak kat meja makan, ruang tamu, dapur, toilet. Pastu pasang lagu, menari dekat ruang tamu yang dah kemas hohoh. Baru Earth Hour 20 minit, dah takde semangat dah :P Daddy pergi bukak TV, semua dah penat, so I decided to continue blogging :)


Esok Alisya ada recording, Baim balik, so Hafiiz pilih untuk ikut ambik Baim. Padahal lepas ambik Baim, hantar Alisya recording terus :P Last time recording, Hafiiz ikut. It's awkward to nothing there, just watching everyone recording. So, I have an idea, you guys decide. To go or not to go?




5 comments:

peaceonearth said...

go and take some pics and show them to us :)

ain itu mata. =) said...

pegi amik baim pastu time alisya tgh recording hafiiz buatla recording sendiri..buat video hihihi

Farrah Wahida said...

please approve me at fb..haha...this comment not related to the post

Farrah Wahida said...

please approve me at fb..haha...this comment not related to the post

Amanda Azman said...

Recording f0r watt ?