Friday, April 1, 2011

Talking Toddler

Nak tengok video Arissa berkata-kata?



Hari ni hari yang biasa, takde apa-apa berlaku sangat. Tapi, harini Hafiiz record Arissa cakap mama, daddy, etc. (tanpa pengetahuan mama) Hehehehe :B Sebab nanti kitorang tak sempat post kat blog, mama dah letak dah kat blog dia :( Tak seprais lah camtu.





Sorry sebab video ni horizontal. Anyway, I asked Arissa to say ; Mama, Daddy, Abang, Bapis, Kak Alisya, Kekna, Keknis, Baim, Jago, Mimi, Nini, Nougat, Jebat.



Who's Nini? Click here to see (This is not a pop-up or what).

21 comments:

napeace™ said...

Abam. Haha comel comel comel !

teacher anis said...

comelnye...geram nengok..akak keje tadika,sebelah tadika tu taska..macam alisya ni lah..comel2 belaka..

marina anakcikbob said...

tomelnya dak demok niiiii....!!!!

chapaticokelat^^ said...

COMEL gileeee.
nak amek jadik adik angkat boleh? hihi,

Cik Ezyatie said...

soo...cuteee :)

kdee said...

hahaha..apsal nougat jadi nenek lak??comelnye!!

Miza Yusof said...

comel lah si alisya demok ni. geram. rasa nak cubit-cubit pipi tu. hehe :)

lala dan joey said...

cute sgt!!!!geram....grrrr..geget kang!!!

huSna said...

nenek!!
awwww chomel yg bangat!!!!
=)

farahin :) said...

sooo tiiuuutt! kekna, kekniss,, oh , how damn cute thy are!

h u d a said...

nougat = nenek. haha cute one.

dalieforeo said...

bila dia sebut nougat....dia cuuteeeee!!!!(n.n)

::saya acu TEDI :: said...

hahah tibe2 nenek...chomel gila!
akak mau post jugak, tak kira! Thanks :)

Honey Deawey said...

Oh sian, nama alisya panjang sangat, kene tukar jadi keksya la camtu..senang sikit bambam nak sebut..

izaFiza said...

nougat=nenek..hee..comey..=)

myxa said...

noughat..nenek..? hehe..comelnyer la awk ni alisya...

MarissaElena :D said...

Cutenyaaa Arissa ni :)

myxa said...

sorila alisya..akak nak tulis arissa tapi tersalah taip sbb dok asik igt alisya... jgn mrh ye dik... (^_^)

Hayati Hamzah said...

comelnye ARISSA ! :)) bkn alisya tau ;)

teha said...

ala! comel sgt2! geram tgk..hihihi

are-are said...

cutenyer arissa.akak rase nak gigit2 jer pipi die.nougat jd nenek ? haha cutenyer die sebut :)