Thursday, November 19, 2009

UPSR Result Day.


The pupils wait.

Waiting for results in many ways.

Some wait patiently.But some wait anxiously.

The pupils sing the school anthem for the last time.

Then the results arrived..




Im dipanggil untuk ambil slip dari guru besar.

pastu Im salam dia dan tengok Im dapat result....




Im menjerit kegembiraan.

Im menjerit sekuat hati.


Sepanjang hari tu Im tersenyum dan berasa sangat gembira...



Tiba-Tiba Mann:


Im tak menangis masa dapat tahu im dapat 5A.

35 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

tahniah ya!!
:)

a z r e e n a said...

congratulations my dear!

aishah_conteng_je said...

tahniah budakk comel!

so..ke boarding skul la kamu ye?

Akmar Anuar said...

congrats imran!
nak masuk sbp ke nih?
choose wisely lah ye?

congrats again! ;)

AzwaZynal said...

congrates!!!

M said...

congrats! its the baby step of your life :)

aifaa said...

haha congrats congrats congrats!
adeh,teringat plk time 2ton lepas amek results upsr,dpt 5a nangis mcm dpt 5e (T_T)

ndlaw said...

congratz....5A ooo pandai tue

Siti Aqilah Shaid said...

wow.congratz !

kdee said...

congrats im!!!

Syazwan Nizam said...

CONGRATS

Live.Laugh.Love said...

congtratz

wawan said...

congrats dik...
brusaha utk pmr plak nnti k.. =)

nuhan said...

congratez!! tumpang epy;)

mybreakfastclub said...

Tahniah Im, all the best in your next level (hehe...sure u msk SBP)

Iron Butterfly said...

biasenye orang kalau dah terer dier memang tau dier nak dapat 5A, sebab tu dier tak nangis, jerit kegembiraan je. hihi.

|munira| said...

congarates im!
so, mesti dapat interview ke sbp kan?
dapat kt mana??
best of luck :)

NaniRostam said...

Assalamualaikum,

Tahniah,tahniah dn tahniah.

Imran memang pandai.

Alhamdulillah, kejayaan Imran adalah salah satu kerana Imran rajin dan konsitent.

Dan berkat doa mama dan daddy serta yang meyayangi Imran, alhamdulillah, tanpa pernah menghadiri kelas tuisyen Imran boleh buat atas daya usaha Imran.

Teruskan usaha hingga berjaya.Mudah-mudahan Allah s.w.t sentiasa memberkati usaha Imran. Insyallah.

Masa hari penyampaian hadiah semalam, bila mama tengok anak orang lain jadi tokoh murid di sekolah, bagi diri mama Imran jadi TOKOH ANAK DI HATI MAMA Alhamdulillah, syukur pada Allah.

mrs camillo said...

waaaahhh.. congrate adik. :D

DatinSeri ♥ said...

heheh. congrats :)

ingat balik dapat 5A duluu... dulu lah, lebih kurang 10 tahun yang lalu. sob~

Owners of Monster Jambu said...

thank you everybody...

im dah pilih nk masuk skola menengah sains hulu selangor.insyallah dapat masuk.

|munira| said...

bestnya sekarang boleh pilih2 sekolah..hoho

btw,sekolah tu,(semashur)
agak power jugak.
best of luck dear.. :)

cLoud9 said...

congrats imran =)

my lil sis pon dapat 5A..nk aply for MRSM katanya..

imran pilih sekolah mane?

atifah said...

tahniahhh

FadzniMuhammad said...

congrats im...=)

dobot said...

All th best for u dear,
:)

budleee said...

masuk geng dgn my youngest sis..

5A gak...

bareessence said...

congratulations imran!

♥Hernee Nazir♥ said...

congrats im..sjuk prut mama im mngndungkn im..

PinQib said...

Congratzz Im

si gadis said...

ini cerite akak 8 tahun lalu jugak.

congrats kamuu..

Asu said...

Tahniah dear

s.h.a said...

monster jambu is starving......hurry.... ;)

adib said...

tahniah.lagi satu bukalah blog saya headcj.blogspot.com

adib said...

tahniah,lagi satu bukalah blog saya headcj.blogspot.com