Sunday, April 8, 2012

Rugi peminat Kamal Adli yang tak tengok!

Assalammualaikum and hye guys! I knowww. Lamakann kiteww tak update bloggg? Yesh :3 Tahun ini tahun serious. Its timeeeee…for me to change my attitude. As you all know, tahun ni saya ambil UPSR. Fuhh…baru cakap dah nervous. Ohh… busy busy busy..*korek telinga*
And my life is okay. I’m pretty good now. Alhamdullilah. Sooo…recently I went to a theater called “Gerimis Mengundang” Have you guys seen it?!! Best gilewww kannn?!!
Orang yang tak tengok memang rugi wohhhh…. And yang tak tengok tuh..YOU MISSED IT. The theater is fun sebab it is lawak+sedih+musical+menari = Bestttt!!!
Ohh, and jangan risau juga kepada yang dah terlepas sebab filem Gerimis Mengudang bakal keluar! I’m sure its fun too! Tapi tak se-bestt theater. But takpe takpe..We’ll seeee….
Oh..lupa pulak..theater itu adalah lakonan KAMAL ADLI, MIKHA TAMBAYONG dan sebagainyaa.
Ok that is all. Thanks for visiting this blog. Byeeeee!

7 comments:

SHASCHA said...

abang khairi dpt bpa spm hri tuh??

SHASCHA said...

abang khairi result dia mcm mana hri tuh??

nessa said...

Mikha bkn Mika

nessa said...

mikha bkn mika =='

Desy Ximax said...

Mana ada Mikha Tambayong.. Olivia Jensen ada la.. Nak buat blog pun tgk la sikit nama pelakon2nya.. Ni main hentam jea..

Desy Ximax said...

Mana ada Mikha Tambayong.. Olivia Jensen ada la.. Nak tulis blog pun agak2 la letak nam pelakon Gerimis Mengundang ni.. Ni main hentam jea..

Nuraqlima Zaluwi said...

Yep oww DESY XIMAX,

Buat maluuuuuuuu je nk hentam org.pity you darling..
Sblm komen, search dulu..betul ke mika tambayong yg berteater dgn
Kamal adli..
Oh btw.apa yg alisya btau tu mmg btl pon!hehehe
Mmg lerr mika yg blakon teater dgn kamal adli.
Tak tgk teater ker?hikhikhik