Saturday, March 27, 2010

Baby Bulat

Hi, i’m so sorry cause I don’t feed you little jambu. I promise I don’t do this again. All of you readers, jadi saksi tau pasal janji ini. Now I nak cerita pasal suatu masa dahulu masa I kecil. Bukan kecik. Kecil dia comel sikit ah. Cheh cheh.Kalau you all tengok gamba ni mesti you all kata I gemok. (prasan giler).Tapi sape yg nk prasan gemok? That’s me!





Hihi....

ada banyak lagi gamba yg kite nk tunjuk

.
alisya jgn buat mulut.


mcm selma kat the simpsons.hihi.



kecil kecil dh baling control.

Sbb budak kecil (kene jg.kene ckp kecil. takleh ckp kecik)mmg suke baling benda. Atau tu control mainan. hahahaha. Gemok kan???Masa saya kecil kaknis yg mandikan saya. Dan sah saya suka air. tak caya tengoklah muka happy saya.





Taaaddaaaa!!!!!kan??? gamba yg ini lebih menunjukkan saya suka air



See.I love this pic sebenarnya ada banyak lagi gamba tapi malas nk tunjuk.

Bye! Have a good day lucky girl/boy.And I wanna have some chips. thnx for reading this blog.Thousands of love from, Alisya.





19 comments:

Nurin :D said...

alala,comel je dia :)

NIK NOOR AMANI said...

eh?muka awak masa kecik macam muka kezen saya lah..kak hanis tuh mmg nice lah kat korang, bertuah dapat kakak cmtuh ^^

cnc said...

Kenapa dengan kaki kakak awak tu? Dia sakit ye?

Owners of Monster Jambu said...

NIK NOOR AMANI:yeke.kaknis mmg baik.



cnc:takdelah. duduk kat kusi bangku je. pakai gown.hehe!

E L L A said...

hehe baek lah k.hanis

Hanis Zalikha said...

Bukanlah Alisya, kaki kaknis kena reflection air dan flash kamera nampak mcm bengkak-bengkak haha. Rindu mandikan Alisya gemok. SAYANG ALISYA SO MUCH.

:: stillnadia :: said...

nope, cuba tgk kaki dia betul2. *curious*

asielaIBM said...

baekk kak hanis..comel sgt..

anon said...

Npe Kak Hanis sgt hitam time kecik? Haha. Da besar putih pulak. Pape pn Alisha Sgt comel tyme kck2 <3

Liana Ezzana said...

Sila makan banyak jika mahu jadi comel

hananchiwi said...

Ni mesti rindu dengan Kak Hanis kan?

little lady~ said...

alisya cute sangat lah...nnti besar- besar msti jadi cam kaknis en?

:)

NIK NOOR AMANI said...

Mesti lah dia baik ^^ kalau jahat, pasti dah lama kak hanis buli adik...hehe

Hanis Zalikha said...

MANA ADA KAKNIS TAK KOMEN, CUBIT KANG PENTIPU NAK KAKNIS KOMEN BANYAK KALI WOH

ADSHA :) said...

comelnye kaknis masa kecik!!

.sweet-ants. said...

betul la kaknis kamu ckp dia itam mase sekolah..haha..tp dah besar shes beautiful wow

siti nur fadhilah said...

kak anis sangat beza sekarang wooh. 0_0
and alisya cute gila seyh..

maPieCeoFarT said...

alisya sangat sangat sangat comel, dari kecil (remember, kecil not kecik...hihi...) sampai sekarang ni pun comel jugak... love u, alisya...! *hugs.... ~0^_^0~

this is kak zara btw... XD

luvelysyue said...

kakaknye si hanis sngguh cute msa kcik2 ye..patut la da bsar jdi mdel..