Wednesday, January 12, 2011

Apa jadi bila bilik koperasi buat hal.

Sorry I didn't update for the past few weeks. I've been busy about school, and HOMEWORK. Banyak gila homework bila masuk sekolah menengah -_____- Nasib baik cikgu best-best. One of my teacher dulu ajar Keknis. Puan Siti Fatimah Yaacob :D Keknis cakap dia bestt. And dia selalu tersasul. Today, dia suruh murid baca petikan. Murid tu yang banyak tersasul -.- Cikgu tu garanggggg. Only when anak murid dia degil. Macam kita. Eh eh kita tak pernah kena marah tau *bangga bangga* Oh and today is the best day of the weeeek :D Masa first is seni, dapat duduk sama meja dengan Naqib and Hakim, my best friendd. Then sejarah, cikgu tak datang, biasalah, takda kerja, MAIN!




And tadi kan, kan, kan, kan, kan, kan, kan, kan, kan, kan, kan, Ok dah dah. Hafiiz pergi bilik koperasi dengan Hakim. Beratur panjang macam biasa. Nak beli buku KH sebab esok ada KH. Then kitorang dah kat depan, ahli koperasi tu tengok jam, PASTU AHLI KOPERASI TU KAN, DIA KATA, "Sorrylah dah tutup" Kitorang pun cakaplah, "Hah?! Sekejap je nak beli buku KH je" PAP! Dia tutup. Dia tutup yang benda kelabu tarik-tarik tuh depan muka kitorang. Terdiam. Dalam hati kata, "Takpe, nanti kita jadi ahli koperasi, jangan jadi macam budak tu tau," Huh. Dahlah tulis kat situ, tutup pukul 3:30 p.m. tapi KEJADIAN tadi pukul 3:10 p.m. , Sabo je la.




Then masa GEO, cikgu cakap pasal kompas.



Cikgu: Kalau nak baca kompas, kena letak atas tempat yang rata



Me & Afiq: mmm-hmmm



Cikgu: Bila kamu letak, nanti arrow dia jadi macam bengong-bengong, bangang-bangang sikit kan, pastu....



Me & Afiq: Kahkahkahkah Lol.




Kitorang gelak sampai habis masa. Oh yes, Afiq duduk tepi kita, dia best fwen jugak (semua best friend -.-) Yes, semua kawan best friend kita. Oh ya pastu agama, kena hafal surah Al-Baqarah ayat 1-10. Dulu masa mengaji pun ustaz suruh hafal, so kita ingat sampai sekarang. Thanks Ustaz :) Time balik, ada pulak duit nak beli roti ice-cream. Lol. Tapi murah, RM1 je, saiz macam biasa lah.




PASTU KAN HAFIIZ BALIK KAN, NAMPAK KUEY TEOW GORENG MAMA. Sedap. Dap! Lol keknis lol. Sorry tak ada gambar sebab kita makan dengan lahapnya. Eh macam pontianak kat TV lah pulakk. Tapi tak tahu kenapa bila pergi sekolah macam taknak balik je. Entah lah kan. Bagus lah macam tu kann?

9 comments:

ishiko said...

alahaii... bagusnya hafiz.. haha.. nnty akak da jd ckg kh, akak jual sndiri buku tu kat student.. xpyh susah2 beratur kt koperasi ^_^

Fie said...

hahaha, makan cam pontianak ek?

Hanis Zalikha said...

I LOVE PUAN FATIMAH <3

shafiqah Nadia said...

Good boy lah you. Keep it up. Kan best kalau semua pelajar mcm Hafiz ni

Syeeda Sobbihi said...

pergi sekolah sampai taknak balik?? wahh, bagusnye kamu. hee

shieda danny (!) said...

first time blogwalking..
sya suka blog anda!
sme laa sya pon experient dh kena dikedai koop jugaa..
pastu homework melambak2 aduhaiii..
bebanan sorang student cam kiter kann..hehe

http://yuchayuchy.blogspot.com/

Cik Cammy Lia said...

hehe comel je dia membebel..

patrick jambu said...

wow, best...!!!nak jadi best friend Hafiiz jugak...

LittleGurl said...

hahaha. bab yang compass tu best. abes hafiz gelak gelak ngan kawan tu cekgu tak gelak sama ke?ngeee