Saturday, January 15, 2011

TEEHEE

Hi nama saya Hafiiz. Saya suka menari. Saya dah buat banyak video tapi tak ada satu pun kat blog saya jadi tidak perlu usaha nak tekan older post ye. Tapi harini saya nak post satu video saya menari. Ia mengambil masa 2 hari untuk siapkan video ni. Penat. Kalau nak tengok video saya yang lepas, ada kat blog mak saya. Ok. Video yang ni tepat-tepat 1 minit. "Apa?! Dua hari buat, satu minit je?!" "Woi! Ingat senang ke?" Haih. Baiklah. Itu saja yang saya nak cakap. Enjoy! ~ Oh! Hampir terlupa. Oleh kerana dah banyak buat video yang sama, kali ni Hafiiz buat double. Tak faham? Tengok je lahh XD






23 comments:

ema said...

waaaa..gla hebat laa hafiz manari..
xsangka hafiz teror menari..
nnt post laa video hafiz dancing byk2..
neway,enjoy ur life ok..
=D

Fie said...

good luck then, but try make the better move without sock..

AFIQ AZFAR said...

gud2...tehee

shafiqah Nadia said...

Awww comelnya

Nur Nazhatul Nisha said...

hafiiz cool gila :D
comel!

Puan Nad said...

i loike. tersenyum sendiri tgk hehe. usaha lagi ye hafiz. try wat breakdance plak. btw, hafiz guna software pe tuh. pandai wat double neh. ajar sket. hehe

Idayu Suraya said...

wow..impressive..nak lagi...

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

wahh,dah macam justin bieber dah Hafiz dance...XXXD!

princess said...

bukan senang nak buat video yang betul2 berkualiti. cehh
but overall, good job Hafiiz. nice move :)

princess said...

bukan senang nk buat video yg berkualiti. cehh
but overall, good job Hafiiz. nice move. u're talented :)

Bella Ayub said...

alahai..pandainya dia menari..lincah sungguh..nnt suruh alisya pulak buat vdeo taw!

Hanis Zalikha said...

You got the moves!

nisa khairuddin said...

comel but if u less lompat mesti lagi best. but way to go hafiz! :)

Fashionista said...

comey giler nama blog...huhuhu

nape sumorg promise except alisya??

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

Ieka Luvika said...

u r simply awesome with that step! cute jea hafiz nih :)

Mainur Hasnah said...

ok just nak cakap.. terer menari ye hafiz.. ni singgah dari blog Hanis.. memang korang semua ni kelakar lah.. entri lepas2 pun best baca.. nice :)

/Dayah/nurul/dayak said...

kagum la hafiz eh hi..dancing sorry3 plak boleh tak. hehe

lady dayana. said...

wowow haha comel betul ! TEHEE :P

Daria said...

waaa....cute....hafiz, ni leh pinjam tak? nk buat senam robik kat umah? bagus ni....pandai la hafiz nari....

LittleGurl said...

dear lil bro...akak suke sgt tgop hafiz dance...buat video byk2 lagi taw....move it!move it!

Nadiah Najihah said...

Cehh, hafiiz pndai mnari. lpas nie mnari kat skola pulak. Haha. :))

znn_aku said...

hahaha....sk bangat entry adek badek nieh...

znn_aku said...

hahaha....sk bangat entry adek badek nieh...