Wednesday, September 16, 2009

Bad things happens to good people,Good things happen to bad people

Good morning everybody (read it in the morning :p). Lambat sikit update sebab hari itu internet takde. Weeee....dah nak raya dah. Sekejap betul puasa sebab ingat apa yang kitorang sahur pada hari pertama iaitu Ayam masak kicap. Tapi pedasnya sampai teringat-ingat sebab masa tu hafiiz tak berapa lalu. Nanti raya pergi rumah nenek johor mesti best tahun ni sebab Cik Normah (makcik kitorang) punya anak balik kampung. Setelah lama diorang tak balik kampung. Mesti kalau balik rindu.



Ok today is my birthday and i felt so unhappy yesterday. Memang camtu eyh? tahun lepas pun cam sama je. Haha takpe asalkan hari ni lebih baik daripada semalam. Tapi hari ni tak buat party. Nanti jemu haha (padahal rumah tengah renovate). Mengapa PS2 tak siap service harini??? Mengapa esok??? Kalau camni tak seronoklah takde PS2.



Ok sampai di sini saja. Hah penat tadi lepas sahur tak tidur. Ok byeeeeeee.

6 comments:

migha said...

kdg2 bad things happen to good people sbb Allah nak uji.Allah sayang kita.kalo kite pass,insya Allah Allah akan bg ganjaran berlipat kali ganda.kan2. Happy Birthday~=)

Owners of Monster Jambu said...

ya,betul tu!skarang allah sedang uji kita sume abg hafiiz nanti alisya bagi hadiah tau.happy birthday 'n' yeay!!!esok raya

uculer said...

sbb sgt comel letak 'duit tabung nak b eli crayon', kakak click dekat nuffnang awak. selamat hari raya

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

hafiiz...
happy belated birthday...
yup, i'm agree with ur quote,bad thing happen to good people and vice versa...
pape pun u all adik beradik memang cute2 ea?
sangat geram ngan kamu semua!
(^_+)v

sobizzare said...

kamu selalulah update..
:(

Asu said...

Happy belated birthday dik..