Monday, December 27, 2010

Hari ini birthday mama.

Hari ni hari yang paling istimewa dalam tahun ni bagi Mama. Tanggal 28 December 2010. Birthday Mama adalah birthday yang paling special dan paling bisik-bisik 'bapis mana hadiah cepat lah sini jangan bagi dulu'. Lol. Kalau masa birthday Mama, kitorang plan je mesti mama tau. Tapi kalau keknis atau kekna yang plan, tak kecoh macam kitorang cakap depan-depan orang. Tahun ni kitorang semua last minute (kecuali Alisya -.-) so kitorang plan buat wish kat Mama melalui blog. Tak buat kad sebab save environment konon gila padahal selalu guna kertas lukis cartoon salah sikit terus buang -_- Selalu bila birthday Mama kitorang buat card je takde hadiah pun. Tapi birthday Mama selalu kitorang macam bersedia gila. Tapi tak pernah buat surprise. Kalo keknis plan slalu best dan suprising gila. Tahun lepas pun camtu. keknis plan pastu kitorang tukang sign card je lol.


Hafiiz: Happy Birthday Mama! Semoga panjang umur dan diberkati. Hehe :p Tahun ni sangat last minute Alisya je ingat pastu dia bagitahu dalam kereta. Hadiah? Adalah...Tapi tak beli lagi :P Birthday Mama kalau nak beli hadiah kena harapkan daddy atau kekna drive je kalau tak homemade lah kann huhu. Mama, smile always, be happy, I love you mum >



Alisya: Happy Birthday Mama! (Pilih warna coklat sebab warna favourite mama)Lawl. Semoga panjang umur, murah rezeki, banyak tempahan kek, diberkati ALLAH S.W.T. Hope this is the best day for mama and hope you will remember this day forever. I luv u so much. 1 Mum 2 love 3 wishes 4 you. I love you. I love you. I love you. You.




Khairi: Happy Birthday Mama!!!Semoga panjang umur, murah rezeki. I love you so much!!!!Teruskan menjadi ibu dan home maker yang amat terpaling superb sekali di dunia!!!I love you!!!



Imran :



Pernakah kau menemui seseorang yang sanggup mengadai nyawanya hanya untuk kau?seseorang yang sanggup menghabiskan masanya hanya untuk kau?seseorang yang sanggup menyakiti dirinya hanya untuk menyelamatkan kau?seseorang yang sanggup bekerja keras hanya untuk kepentingan kau?seseorang yang sanggup menyusahkan dirinya hanya untuk kehidupan kau?seseorang yang sanggup menanggung keperitan hanya untuk lihat kau gembira? seseorang yang sanggup mempertahankan kau walaupun kau hanya disakiti melalui kata-kata?seseorang yang sanggup melalui segala cabaran hanya untuk kemahuan kau?seseorang yang tidak akan jemu dengan diri kau?seseorang yang begitu sayangkan kau sepenuh hatinya?
ITULAH IBU!


Im nak wish happy birthday yang ke 44 dan smoga mama lebih panjang umor dan dimurahkan rezeki.And sori kalau Im pernah menyakiti hati mama,melawan cakap mama,meninggikan suara dgn mama,x buat ape yang mama suruh.
Luahan hati Im.

20 comments:

dobot said...

Alaaaa. Sweetnye anak anak nii. Graet job kids. Mama korang mesti bangga dengan korang :D

Wish ke mama, Happy birthdayy okayy :D

Awok's Kiter (SyaAz) said...

So sweet n mama korang semestinya bertuah ada anak2 mcm korang. hopefuly my 2 soldiers will be a nice n soleh/solehah like all of u too...

Kim salam mama n send her a Happy Birthday wish...

*terharu baca wishes korg.

cimut munniey :) said...

korang comelll :) selamat hari kelahiran auntie. semoga pnjg umur murah rezeki and bahagia selamanya.

kakchik@ella said...

Happy birthday Kak Nani the Superwoman. Moga akak terus diberikan kesihatan yg baik agar dapat terus berbakti dan menyumbang pada insan tersyg. Amin.

Fie said...

mak korang mesti bangga gila, coz ada anak cam korang kan??

btw, say to your mom for me, happy birthday puan nani..moga sihat selalu, murah rezeki, and the most important is, selalu gembira...

imanamani said...

very sweet kids..all of you...

Imzainieyzulkipli said...

sweet gila!!!

epulafea said...

happy birthday untuk mama koranglah juga. comel & so sweet.

Syazana Aziz said...

happy birthday utk mama you all jugak.

so sweet you guys.

cham's said...

epi besday kak nani rostam :) moga kaya raya cepat & semakin jelita, amen.

Nur Najihah said...

comel jer entry korang utk mama korang erk... hapy birthday la utk mama korang

MisS NadRAH said...

mmg sweet taw..(^_^)

epy bufday kat mama kowang..
sis mmg kagum ngan mama kowang=)
pandai masak, bergaya..jage anak2..

CPI said...

bole x i termenanges bace n3 nih? sedihhh okehh.. bertuahnye mama korang

**sHiKinn** said...

wah...so sweet..apa pun hepi besday kak nani!

madzuan shafaraz said...
This comment has been removed by the author.
Hanis Zalikha said...

GILA COMEL ADIKS

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

im ada gaya penulis la...

Susu said...

44 muda lagik kak Nani. Anyway tahniah ye Im, Khairi, Alisya kerana dianugerahi ibu yang superb.

Kekupu said...

COMEL OKAYY <3

miss^Hanas^ said...

best nya dapat anak macam nih...
harap baby Izz nanti hormat orang tua sampai akhir hayat. sedey pla baca msg imran tuh isk